Voor Bedrijven

& organisaties

Een tekst die de visie van een bedrijf goed weergeeft, interviews voor een jaarverslag, hulp bij het schrijven van (goed scorende) online content: een goede journalist kan teksten en mediaproducties naar een hoger plan tillen. Ik sta voor heldere, pakkende verhalen waarmee je de juiste mensen bereikt.

 

Vind mij!

Zo weet de doelgroep je te vinden

Ik heb een scherp ontwikkeld gevoel voor welke verhalen, blogs en berichten aan zullen slaan bij verschillende doelgroepen. Dat gevoel is gebaseerd op ervaring en kennis, en kan ik goed overbrengen op anderen. Wil je jouw bedrijf of organisatie beter onder de aandacht brengen? Dan kan ik helpen met een contentplan waarin doelgroepgericht denken centraal staat. De beste (en nieuwsgierig makende) koppen en social media-aanschrijvingen zorgen ook nog eens voor een groter bereik. Uiteraard neem ik bij het maken van een consentstrategie mijn ervaring met SEO mee.

Op zoek naar informatie kom ik trouwens vaak op websites waarvan ik denk: die teksten kunnen zoveel beter! Dus mocht je denken dat jouw webteksten wel wat sprankelender kunnen, neem dan contact met mij op. Samen kunnen we een contentplan bedenken.

<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/background">Background image created by Freepik</a>

Schrijfcoach

Hulp bij het schrijven van online content, goede teksten of een boek

Een goede, heldere tekst leest niet alleen lekker weg, het draagt ook een duidelijke boodschap uit en past goed bij de mensen die je wilt bereiken. Schrijven is mijn tweede natuur en ik vind het heerlijk om met woorden te stoeien. Toch geloof ik niet dat goed schrijven een ‘aangeboren talent’ is; met de juiste begeleiding kan ook jij leren pakkende teksten te maken. 
Zo begeleidde ik veel beginnende journalisten bij het structureel verbeteren van hun schrijfwerk. Ook heb ik mensen geholpen bij het bedenken van een opzet voor een boek, en hielp ik daarna bij het schrijfproces. Verder kan ik medewerkers van bedrijven en organisaties helpen om betere content te maken.

Het is zo mooi om te zien hoe mensen steeds beter worden en gaan genieten van het schrijven!

Storytelling

Voor lekker leesbare jaarverslagen en visiedocumenten

Een jaarverslag dat dit keer niet ongelezen in de la verdwijnt? Met goede storytelling komen de resultaten en cijfers tot leven. Voor De Basis interviewde ik bijvoorbeeld een veteraan, een brandweerman en politieman over de ondersteuning die zij kregen van deze organisatie. 

Een visiedocument moet medewerkers duidelijk maken welke kant een organisatie opgaat, en hen meenemen in dat proces. Maar dat lukt alleen als het goed geschreven is. Ik maakte visiedocumenten voor verschillende organisaties: van puntige flyers tot een klein boek met de plannen voor de komende jaren, verteld aan de hand van persoonlijke verhalen. 

 

 

Created by Freepik

Contactformulier